Plovdiv, orașul din Bulgaria prietenos cu cicliștii de pistă din România

Despre sport, în România, nu prea avem ce să comentăm, mai ales după rezultatele obținute la Olimpiadă, la #Tokyo2020.

Ciclismul românesc a reușit in această ediție o clasare pe locul 7 la XCO prin Vlad Dascălu, format ca sportiv în Spania. Mai sunt însă foarte multe aspecte organizatorice și mai ales administrative de rezolvat la Federația Română de Ciclism pentru a putea sa discutăm despre ciclism autohton.

Până atunci, ne delectăm cu postări de la competiții interne, organizate de diferite asociații iubitoare de sport si de sănătate sau de călătorii pe alte meleaguri pentru practicarea sportului cu 2 pedale.

Și pentru asta, sunt practicanți ai acestui sport care strabat peste 1000 kilometri 🙂 pentru a se bucura de antrenamente pe velodrom, de exemplu.

Ciclismul de pistă din România se practică în Bulgaria, de fapt. Sunt 500 km până la Plovdiv și trebuie să vă așteptați la cheltuieli ( sau investiții în pasiunea aceasta) pentru 4 zile, la o suma de aproximativ 1500 lei , dar vă garantăm că merită fiecare leva lasată aici.

Până la următoarele relatări de aici, din Plovdiv, vă las un mic video de la încalzirea pentru o sesiune grea de antrenament.