Prima pagină » Attila Malnași si Emil Dima, de la Giotti Victoria-Savini Due – în același pluton cu Froome

Attila Malnași si Emil Dima, de la Giotti Victoria-Savini Due – în același pluton cu Froome

Vești bune din Italia unde Giotti Victoria-Savini Due participă zilele acestea, între 22 până în 26 martie, la Săptămâna Internațională Coppi și Bartali, cursă cu 5 etape.  Adriano Brogi, Nicolas Dalla Valle, Davide Finatti, Alessandro Monaco, Gergely Szarka, Emil Dima și Jozsef Attila Malnași sunt cicliștii care fac parte din echipă, sub privirea atentă a managerului de echipă Stefano Giuliani și a directorilor sportivi Gabriele Di Francesco și Valerio Tebaldi.

  

L-am întrebat pe Attila cum se simte si ne-a declarat că

„Ma simt chiar bine, după primele 2 etape, este un alt nivel față de cursele la care am luat startul pana acum și sunt foarte bucuros ca Echipa mi-a dat acesta sansă. Anul acesta pot concura alături de nume grele din ciclismul mondial. Mai sunt 3 etape și fiecare etapa este foarte grea, echipele de world Tour dictează zilnic un ritm foarte ridicat.

Ieri si azi am fost in același grup unde sa aflat si Froome și chiar am terminat împreuna cursa.  Pentru mine a fost un impuls foarte mare motivațional ca sa pot pedala alături de el mai multe ore in același grup si pot spune ca l-am văzut si suferind”

 

Și  Emil Dima a avut amabilitatea să ne spuna câteva cuvinte

„Toate bune aici in Italia. Eu sunt foarte bucuros ca am revenit in competiții după problema cu genunchiul. Mai am ceva de munca pana îmi intru in forma. Dar partea buna este ca a mi-a trecut durerea și ma pot antrena/ concura fără probleme.”

Le dorim succes tuturor și să îi vedem la startul cât mai multor competiții internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.