Prima pagină » Invitație la dezbaterea online „Ciclismul românesc în 2022-Criteriile de selecție pentru loturile naționale și pentru stagiile de pregătire”

Invitație la dezbaterea online „Ciclismul românesc în 2022-Criteriile de selecție pentru loturile naționale și pentru stagiile de pregătire”

Dragii noștri, 

Am revenit după vacanța dintre sezoane cu energie și multe proiecte. Primul proiect este seria de dezbateri online despre probleme legate de ciclismul intern.
Vom invita părțile interesate din ciclism la discuții despre acele subiecte care sunt de interes. Și când spunem parțile interesate ne referim la reprezentanții cluburilor afiliate FRC, antrenorii, sportivii, părinții, arbitrii, organizatorii de competiții și sponsorii. 

Prima dezbatere o lansăm miercuri, 9 februarie, de la orele 20.00, online.

Subiectul discuției se concentrează pe comunicatul Federației Române de Ciclism, prin care anunță lotul pentru stagiul de pregătire din Alanya.

De ce?

Pentru că am observat o lipsă de omogenitate a sportivilor și de aceea, invităm atât FRC cât și reprezentanții cluburilor afiliate la o discuție deschisă, obiectivă despre criteriile de selecție pentru loturile naționale și pentru stagiile de pregătire, despre indicatorii de performanță pe care Federația i-a setat.

Vă invităm să ne trimiteți întrebările dumneavoastră până sâmbătă, 5 februarie, orele 24.00, pe adresa de email contact@revistadeciclism.ro sau in comentarii, mai jos.