Prima pagină » Daniela Istrate ne prezintă….. Aeonian Race Team – AEO –

Daniela Istrate ne prezintă….. Aeonian Race Team – AEO –

Așa cum vă promiteam acum cateva săptămâni, am decis să vă prezentăm una dintre cele mai bune cicliste de pe Zwift, Daniela Istrate, împreună cu echipa minunată de fete de pe Zwift, aflata in TOP 3 ECHIPE DE RACING,  adică printre cele mai bune din lume! Hai să vedem cum s-a înființat AEO și cine sunt ciclistele care fac minuni pe Zwift și nu numai. De ce spunem asta? Pentru ca de curand, una dintre colegele Danielei, Loes Adegeest devenit Campioana Nationala a Olandei.

Daniela, ai cuvântul! 

WE ARE STRONGER TOGETHER! – AEO is run by Women, for Women.

Evolutia echipei  Aeonian Race Team

 A fost infiintata in 1 Septembrie 2020 de catre Karla Williams – prietena mea, colega si manager al echipei. Ea a fost manager si la fosta mea echipa. Împreuna cu alte 4-5 fete de la fosta echipă am început să punem bazele echipei actuale.

Scopul echipei a fost mereu sa ne simtim ca o familie, sa ne sustinem una pe alta si sa evoluam in timp ce facem ceea ce iubim si anume ciclismul. S-a pornit pe ideea de a avea o echipa de aproximativ 60 de membri, cate 15 pentru fiecare categorie (A,B,C,D); momentan sunt 69 de fete.

In principiu, echipa este una de racing insa avem si evenimente pentru socializare si relaxare organizate de catre fetele noastre.

Participam in evenimente la cel mai inalt nivel in Zwift precum Premier League (unde concureaza cele mai bune echipe din Zwift pe baza de invitatie (unele dintre ele exista si IRL – Canyon, Movistar, Twenty24)).

Echipa are la baza fete care se ocupa cu organizarea de evenimente in cadrul Zwift, tactica si verificarea performantelor (asta este partea cu care ma ocup eu), partea tehnica si informatica cu tot ce tine de site etc., partea sociala (Instagram, Facebook etc.), partea de management si marketing.  Un punct forte al echipei este faptul ca sustinerea si incurajarea dintre noi este foarte mare, nu doar pentru partea de ciclism cat si pentru viata personala ceea ce ne ajuta foarte mult in formarea si intarirea relatiilor din echipa.

Au fost depuse eforturi mari din partea echipei pentru a ajunge la un nivel ridicat. Intr-un an de am pus bazele unei echipe puternice, inchegate care a ajuns de cateva ori pe primul loc pe Zwiftpower, lucru nu foarte usor de realizat. In acelasi timp am intrat in Zwift Racing League, unde ne-am castigat divizia impotriva a catorva echipe puternice si cu istorie pe Zwift. Asta ne-a adus castigarea kitului in-game care a fost desemnat cel mai frumos din sezonul 3 – lucru care ne mandrim! De altfel, echipamentul poate fi vazut si in realitate pe strada, fiindca majoritatea fetelor din echipa il au deja in garderoba.

 

Fetele IRL

   Suntem o echipa internatioanala – 17 nationalitati mai exact, multiculturala, cu fete si femei puternice care reusesc sa imbine antrenamentul, cu jobul, cu rolul de mama.

Unele fete sunt cicliste profesioniste (Loes Adegeest – Campioana Nationala a Olandei, Morgane Coston), una dintre fete este fosta ciclista olimpica la BMX si actuala antrenoare a lotului de juniori si elite BMX a SUA – Arielle Verhaaren), triatloniste si finaliste a mai multor evenimente IronMan, una dintre fete este inginer la Microsoft (Monilee Keller), avem profesoare, asistente medicale, manageri de marketing etc.