Avem în România o ciclistă senzațională despre care sunt sigură că nu știți nimic!

Astăzi lansez o nouă categorie pe site, CYCLING E-SPORT pentru că știu că această noua disciplină UCI este deja una de mare succes, pentru cel puțin o sportivă din România, de aici, de la noi! 

Șocant, nu? 

Și dacă vă mai spun că sportiva nostră, care trăiște în România, se antrenează aici, este una dintre cele mai bune  fete-elite care evolueză pe Zwift, aka, spațiul digital unde ciclismul virtual își desfășoară activitatile sportive – antrenamente și curse – ce ați spune? Oare Federația Română de Ciclism știe ca are o asemenea “bijuterie” de sportivă ? Rămâne de văzut…

Până atunci, sportiva noastră a concurat luni în Premiere League, cu echipa ei, Aeonian Race Team. Dar știți ce este cel mai important? Luna viitoare poate să ia startul la calificările pentru Campionatele mondiale unde cei din top5 din fiecare regiune primesc invitație pentru a participa direct in finalele Campionatelor Mondiale, alături de numele mari din ciclism. 

Cine este eroina noastră? 

Este Daniela Istrate, o sportivă de o modestie cum rar întalnești. Lunea viitoare, va concura in a doua etapa a Premiere League, pe Zwift, competitie unde pot participa numai echipele pro de pe aceasta platforma. Lunea viitoare, pe 17 octombrie, Daniela va concura in etapa a doua. Vom reveni cu linkul competitiei, pentru a fi alaturi de ea.

Scriu acest prim articol pentru a vă pregăti puțin pentru ce va urma și poate pentru a ridica o minge la fileul FRC.

Draga FRC, Cycling E-sport e o nouă disciplină recunoscută de UCI, iar noi avem în țara noastă una dintre celebritățile de pe Zwift. Nu cred că știa cineva, dar uite că vă anunț eu. Și sper să faceți ceva în privința asta. 

More to come!