PEDALIADA– WoW-ul din….Proiectul WoW EUROPE!!

Sub sloganul „LASĂ BUTONIADA, VINO LA PEDALIADA!”, sâmbătă, 11 septembrie 2021, sunt așteptate, pe…biciclete, cât mai multe persoane din…10 ȚĂRI DIN EUROPA!

Acțiuni sub numele generic de PEDALIADA, vor avea loc, pe 11 septembrie 2021, în același interval orar, atât în România (inițiator), cât și în cele 9 țări de origine ale organizațiilor internaționale partenere la Proiectul WoW Europe – Italia, Spania, Portugalia, Turcia, Bulgaria, Letonia Lituania, Slovenia și Republica Macedonia de Nord.

PEDALIADA este un eveniment inițiat de Asociația Junior SPORT și este realizat cu sprijinul Asociației Club Sportiv Velocitas, având drept partener național Federatia Romana de Ciclism, fiind parte din proiectul de nivel european WoW EUROPE.

PEDALIADA se adresează tuturor persoanelor ce iubesc sportul pe două roți. Acțiunea constă într-o călătorie (cursă populară) cu bicicleta, pe un traseu prestabilit, de dificultate medie, călătorie la care sunt invitați să participe copiii, părinții, bunicii.

Evenimentul central va avea loc la Timișoara, dar, cel puțin până în acest moment, mai avem și un…”pui” de PEDALIADA în Craiova!

Dacă vrei și tu să fii parte din această poveste, poți să-ți faci chiar…PEDALIADA ta, cum a făcut Adriana Maria Mitre și marele campion mondial la paraciclism Theo Matican, la ei în Craiova! Așadar, dă…”sfoară” în…zona ta și cheamă lumea la… pedalat! Poți face fix ce au făcut ei Craiova! Ce au făcut? Pagină de eveniment, formular de înscriere, promovare! Ai nevoie de mai multe detalii, spune-ne și ți le vom da!

IMPORTANT!
Cu sau fără pagină de eveniment, cu sau fără formular de înscriere, încurajăm ORICE inițiativă de…pedalare pe 11 septembrie, din orice loc al României ar fi!

ATENȚIE!
Cine va posta, în ziua evenimentului, “dovada” pedalării (foto/video), adăugând la postare #PEDALIADA, va fi promovat!! Dealtfel vă rugăm ca #PEDALIADA să nu lipsească din nici o postare pe această temă, pentru a putea cunoaște demersul tău!

PEDALIADA TIMIȘOARA
Evenimentul central se va desfășura, sub forma unei curse FĂRĂ TAXE DE PARTICIPARE, în Municipiul Timișoara, județul Timiș – în zona dintre Muzeul Satului Bănățean Timișoara și Grădina Zoologică din Timișoara. Coordonate geografie aici: https://goo.gl/maps/RGpdo5p5CF51B7rA6
Deja înscrierile online pentru această cursă din Timișoara sunt active, începând din 12.06.2021 ora 12:00 și se vor închide la data de 07.09.2021 ora 24:00.
Înscrierile pentru cursa populară de la Timișoara se pot face pe oricare dintre aceste 2 linkuri:
https://forms.gle/92Fo8JuYyD4D5Mxj7
https://raceday.ro/pedaliada/
Primii 200 de înscriși primesc CADOU tricouri! Toți cei care vor trece linia de sosire vor intra într-o TOMBOLĂ unde pot câștiga o bicicletă de la Decathlon România & Fabrica de biciclete – sponsori principali la PEDALIADA….WoW-ul din Proiectul WoW Europe!

PEDALIADA CRAIOVA
Acest eveniment are loc în Parcul Tineretului din Craiova
Primii 100 de înscriși primesc CADOU tricouri!
Mai multe detalii despre PEDALIADA CRAIOVA aici

Pentru o mai clară comunicare, folosim următoarea terminologie – PEDALIADA TIMIȘOARA (cursa populară organizată în Timișoara, pe un traseu prestabilit – acțiune la care așteptăm să se înscrie un număr cât mai mare de participanți) sau PEDALIADA CRAIOVA (cursa populară din Parcul Tineretului din Craiova) și PEDALIADA NAȚIONALĂ (eveniment compus din diferite acțiuni create la inițiativa celor care au ales să petreacă ziua de 11 septembrie 2021 pe…bicicletă, dorind, astfel, să fie parte din această frumoasă poveste de pledoarie pentru mișcare, pentru sănătate.

PEDALIADA este acțiunea emblematică din Proiectul WoW Europe – singurul proiect inițiat și aplicat de o organizație din România aprobat de Comisia europeană prin Programul Erasmus+ Sport – Not-for-profit European Sport Events pentru perioada de implementare 2020-2021. Proiectul WoW EUROPE, conceput și accesat de Asociația AMA EVENTS, este coordonat de Asociația Junior SPORT și este cofinanțat de Comisia Europeană prin Programul European Erasmus+ Sport, Not-for-profit European Sport Events, fiind aliniat la obiectivele specifice urmărite în domeniul sportului, respectiv „încurajarea participării la sport și activitate fizică, în special prin sprijinirea punerii în aplicare a orientărilor UE privind activitatea fizică”.
Mai multe detalii despre Proiectul WoW Europe aici: https://woweuropeproject.eu

PEDALIADA din România este un proiect susținut de RO VALLEY
Partener național: Federatia Romana de Ciclism
Parteneri și susținători din județul Timiș: Consiliul Judeţean Timiş, Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis, Universitatea Politehnica Timisoara, CSU Politehnica Timisoara
Sponsori principali: Decathlon România, Fabrica de biciclete SMW
Sponsori naționali și din județul Timiș: Hotel SPA & ICE Resort, Fabrica de înghețată ICE DYP, Foto Oskar – Foto & Print Shop. Trima Events, ANATEO, TMG Consulting – Tiberius Media Group Consulting
Parteneri media naționali și din județul Timiș: Kiss FM, TVR, TVR Timisoara, AGERPRES România, Revista de Biciclete, HotNews.ro, Newsweek Romania, tion.ro, Best of Timişoara, Agenda, PressHub, IQads, Spark, România Pozitivă, Știri pentru copii
Partener comunicare la Proiectul WoW EUROPE: PiArt Vision