Prima pagină » 5 execiții de forță la sală pentru cicliști

5 execiții de forță la sală pentru cicliști

0
5 execiții de forță la sală pentru cicliștii, pentru pregătirea fizică din perioada iernii

5 execiții de forță la sală pentru cicliștii, pentru pregătirea fizică din perioada iernii

Pregatirea fizica in timpul iernii este esentiala pentru ciclisti daca doresc sa fie pregatiti pentru sezonul de vara. Iar una dintre cele mai importante componente ale pregatirii fizice este exercitiile de forta.

Iată 5 exercitii de forta la sala pe care ciclistii ar trebui sa le includa in rutina lor de antrenament:

  1. Fandari cu greutati: Acest exercitiu lucreaza muschii coapselor si ai feselor, care sunt esentiali pentru a genera putere la pedalare.

  2. Genuflexiuni: Acest exercitiu lucreaza muschii coapselor si ai feselor, precum si cei ai gambei si ai spatelui, care sunt toate necesare pentru a genera putere pe pedalare.

  3. Fluturari cu gantere: Acest exercitiu lucreaza muschii pectorali, umerilor si tricepsului, care sunt importanti pentru a mentine pozitia corpului pe bicicleta.

  4. Ridicari de picioare: Acest exercitiu lucreaza muschii abdominali si lombari, care sunt esentiali pentru a mentine pozitia corpului pe bicicleta si a controla bicicleta.

  5. Extensii de triceps: Acest exercitiu lucreaza muschii tricepsului, care sunt importanti pentru a mentine pozitia corpului pe bicicleta si a controla bicicleta.

Este important sa se faca aceste exercitii cu greutati adecvate pentru nivelul de fitness si sa se respecte tehnicile corecte de executie. Este, de asemenea, important sa se varieze exercitiile si sa se adauge altele noi pentru a evita monotonia si a mentine progresul.

Include aceste exercitii de forta in rutina ta de pregatire iarna si vei fi pe drumul cel bun pentru a avea o sezon de vara plin de succes.

Ai nevoie de un plan de antrreanement pentru sala de forta? Adaugă comentariul tău și noi te ajutăm cu recomndări de traineri specializați.

kettler.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.